Conference League

Φεράρι: «Με αυτοπεποίθηση στην Αρμενία για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ο Φραν Φεράρι μίλησε για την επικείμενη μάχη με αντίπαλο την Αραράτ (27/07), κατά την αναχώρηση της αποστολής του Άρη για το Ερεβάν της Αρμενίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/07), η αποστολή του Άρη αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Ερεβάν και την Αρμενία, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Αραράτ την ερχόμενη Πέμπτη (27/07) για τον β' προκριματικό του Conference League.

Κατά την αναχώρηση των «κιτρινόμαυρων», ο Φραν Φεράρι αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, τονίζοντας πως στόχος δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραν Φεράρι:

Για την κατάσταση του Άρη: «Είμαστε καλά, προετοιμαστήκαμε καλά αυτές τις τελευταίες μέρες. Πάμε στην Αρμενία με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε καλά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μισή δουλειά εκεί και μετά στη Θεσσαλονίκη να το τελειώσουμε».

Για τον αντίπαλο και αν γνωρίζουν κάτι: «Έχουμε δει κάποια βίντεο, μας την έδειξε ο προπονητής τις προηγούμενες μέρες. Έχουν γρήγορους ποδοσφαιριστές αλλά εμείς έχουμε τα δικά μας πόδια να αντιπαραθέσουμε. Πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση. Ολα τα καινούργια παιδιά έχουν προσαρμοστεί και πάμε να φέρουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».

Για τις καιρικές συνθήκες, που είναι παρόμοιες με την Ελλάδα: «Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δυο ομάδες. Δεν μας επηρεάζει, δεν το λαμβάνουμε υπόψη».

Για τις πρώτες σκέψεις του για τον επόμενο αντίπαλο που θα είναι η Ντιναμό Κιέβου: «Όχι δεν κάνουμε σκέψεις για τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια που είναι δύσκολα. Χρειάζεται προσήλωση 100% και πάμε να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει την Πέμπτη, να παίξουμε μετά και τη ρεβάνς και έπειτα θα κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x